Wie ben ik

Wie ik ben ? 

Allereerst zal ik me even voorstellen zodat u weet wie ik ben:
Mijn naam is Ingrid Jager. Als tiener wist ik al dat ik “iets” met kinderen wilde gaan doen. Daarom heb ik de opleiding MDGO AW gevolgd en stage gelopen op een peuterspeelzaal. Toen kwam ik er al achter dat er grote verschillen naar voren kwamen in het gedrag van kinderen.

Het leven heeft me met een aantal omwegen in Hoogeveen doen belanden. Inmiddels ben ik getrouwd en moeder geworden.
Het valt mij op dat er veel kinderen rondlopen met sociale en/of emotionele problemen. Dit gaat mij aan het hart.

Opleidingen
Om hier wat mee te gaan doen ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen en een aantal probleemgerichte opleidingen, zoals coaching bij hoogbegaafdheid, autisme, traumaverwerking, counseling en mindfulness.
Vervolgens ben ik mijn eigen kindercoach praktijk gestart. Ik hoop dat ik hiermee veel kinderen kan helpen om zich weer lekker in hun vel te voelen. In 2018 heb ik de opleiding voor Gastouder afgerond en ik bied inmiddels opvang aan een aantal kinderen.

Elk kind is uniek
Elk kind heeft talent
Het moet alleen de kans krijgen!

Ingrid Jager